Υπηρεσίες


Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη μίας δημιουργικής συνεργασίας ανάμεσα στον πελάτη και τον σχεδιαστή. Διαθέτουμε την απαραίτητη γνώση, την τεχνολογία και την πολύχρονη εμπειρία, ώστε να παράξουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σχεδιάζουμε με βάση τις σημερινές ανάγκες, με σύγχρονες τεχνολογικές εγκαταστάσεις και βιώσιμες λύσεις, συνδυάζοντας την χρήση τοπικών υλικών, τα οποία εναρμονίζονται με το περιβάλλον και προβάλλουν με μία νέα ερμηνεία τα τοπικά χαρακτηριστικά.

Αποτελεί πρωταρχική αξία, η συμβολή μας στην εκάστοτε κοινότητα, χτίζοντας συνεργασίες με τοπικές εταιρίες. Όραμά μας αποτελεί η υποστήριξη και η ανάδειξη των παραδοσιακών στοιχείων, μέσα από τις προτάσεις μας, λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία του τόπου, το φυσικό περιβάλλον, την παράδοση και τον πολιτισμό. Γι’ αυτόν τον λόγο, σκοπός μας είναι, χρησιμοποιώντας τους χώρους των studios, αλλά και τα social media, να δημιουργήσουμε μία σειρά δωρεάν σεμιναρίων μέσα από τα οποία θα αναλύσουμε την σχέση μεταξύ της αισθητικής και της τοπικής κουλτούρας. Υπεύθυνη των σεμιναρίων είναι η σύμβουλος και αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων, η οποία κατέχει πιστοποιήσεις σε θέματα σχεδιασμού και visual arts.­


Οι υπηρεσίες μας

Είμαστε ένα studio αρχιτεκτονικής, με ευχέρεια στον σχεδιασμό και στις μελέτες, καθώς και στην καθοδήγηση του πελάτη καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου, παρέχοντας λύσεις προσαρμοσμένες στον χρήστη.  Λεπτομέρειες όπως τα υφάσματα, τα πόμολα, τα ντουλάπια, τα είδη μπάνιου κλπ, είναι στοιχεία με μεγάλη σημασία στο έργο και, καθώς ορίζουν σημαντικά την συνολική εικόνα, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή τους.


Αναλαμβάνουμε τις εξής υπηρεσίες

• πριν από την αγορά γης ή κτίσματος, συζητάμε μαζί σας, με σκοπό να καταλάβουμε τις ανάγκες σας και παρέχουμε επαγγελματική γνώμη για πιθανές ιδέες και προοπτικές.

• αναλαμβάνουμε το αρχικό στάδιο σχεδιασμού, βασισμένο στην καλή επικοινωνία με τον πελάτη και την διαρκή συμβολή του στο έργο.

• αναλαμβάνουμε ιδιοκατασκευές, σχεδιασμό κουζίνας καθώς και την εύρεση όλων των συσκευών και επίπλων που χρειάζεται ένα λειτουργικό σπίτι.

• είμαστε υπεύθυνοι για τη σωστή επιλογή αγορών ως προς την ποιότητα και το κόστος, καθώς και για την επιτήρηση και αξιολόγηση του έργου σε όλα τα στάδια.

• αναλαμβάνουμε  διαδικασίες αδειοδοτήσεων και λοιπών υπηρεσιών από τους αρμόδιους φορείς και παρέχουμε πλήρες οικονομικό πλάνο και τεχνικές συμβουλές.

• παρέχουμε πλήρη έρευνα αγοράς στην αναζήτηση επίπλων και υλικών με ιδιαιτερότητα και οργανώνουμε επισκέψεις σε εκθέσεις καταστημάτων και εταιριών, με σκοπό να συζητήσουμε επιλογές σχετικά με υλικά πατώματος, μπάνια, κουζίνες, είδη φωτισμού, κλπ

Διατηρούμε συνεχή επικοινωνία και ενημέρωση κατά την διάρκεια της κατασκευής, μέσω ενός προσαρμοσμένου blog, όπου ανανεώνουμε πληροφορίες σχετικά με τα συμφωνημένα κόστη και τις προσεχείς πληρωμές.